Klubmodul henter siden
Foredrag med Siegfried Matlok
Tilmeldingsfrist er overskredet

Den 26. oktober kl. 19.00 slår vi dørene op på Folkehjem i Aabenraa for den tysk-danske brobygger Siegfried Matlok. Kom til en forrygende aften med foredrag, kaffe og kage. Matlok giver den gas og lur mig, om ikke også smilebåndet vil blive motioneret den aften. At møde ham er som at møde en hvirvelvind af energi - en tosproget energi.

Siegfried Matlok, forhenværende chefredaktør på Der Nordsschleswiger, tv-vært, forfatter og kendt debattør, vil underholde os alle med fortællinger om Slesvig før, nu og i fremtiden. Med udgangspunkt både lokal og global, Qua vadis (hvor er vi på vej hen).

Siegfried Matlok vil med sønderjysk humor blandt andet føre os rundt om emner som H.P.Hanssen  og Dronningen på Folkehjem, det forsinkede Genforenings år, en "tysk" borgmester i Tønder, en tid med Corona, "Cote de Gjenner" i dansk-fransk i gult, et fjerdekompas som er flyttet fra syd i fortiden mod øst i nutiden og meget, meget mere. Sagt med dansk tysk alvorsord, men bestemt også med sønderjysk humor.

Tilmelding til arrangementet sker på synnejysk.dk under arrangementer. 

Prisen for hele herligheden er kun kr. 150 pr. person som medlem. Ikke medlemmer må lidt dybere i lommerne kr. 200 pr. person. Du kan også bruge MobilePay til 70799 og skriv Matlok i kommentarfelt samt dit navn.

 


 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
22.10.2022
Tidspunkt
26.10.2022 kl. 19.00 - 26.10.2022 kl. 22.00
Sted
Folkehjem i Aabenraa

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle