Klubmodul henter siden
Teater - Genforeningen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Teaterforestilling

Synda den 22. marts 2020 kl. 15.30
Nørre Hostrup Forsamlingshus, Nørre Hostrupvej 29, 6230 Rødekro

Teater forestilling kun for medlem af Æ Synnejysk Forening .
Kaffebord - Herefter forestillingen Genforening i anledning af 100 året. Special-forestilling for Æ Synnejysk Forening. Pris: 149 kr. for billetter og kaffebord.

Vi ha i Æ Synnejysk Forening valgt o støt ”Det Lille Teater” i Aabenraa og Lokalhistoriske Arkivers Samråd i Aabenraa Kommune økonomisk, og dermed annoncere og bidrage med at dette teaterstykke kan blive vist rundt om i Aabenraa Kommune, fra øst til vest. Der afsluttes med en  forestilling alene for Æ Synnejysk Forening den 22. marts 2020 i Nørre Hostrup Forsamlingshus, hvor vi starter med kaffebord. Herefter spiller Det Lille Teater forestillingen for os.

Forfatteren til ”Genforeningen” er Thomas Clausen Rønne, som er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2011. Han er tilknyttet teatret Møllen i Haderslev.

Teaterforestillingen ”Genforeningen” er en fortælling om to familier – en dansksindet og en tysksindet – hvis liv og skæbner bliver vævet sammen. Vi følger to generationer af sønderjyder fra Genforeningen i 1920 indtil 1990’erne hvor deres forskellige nationale baggrunde bliver udfordret af hinanden og samfundet. En tid, hvor konflikter mellem sønderjyder blev skabt og modnet og sidenhen mildnet og løst.

Teaterforestillingen ”Genforeningen” er en fortælling om Sønderjyder, sindelag og nationalt tilhørsforhold. En eftertænksom og humoristisk fortælling, som forsøger at tegne et billede af forholdet mellem dansksindede og tysksindede over en periode på ca. 70 år.
 
Bemærk special-forestilling for Æ Synnejysk Forening, synda den 22. marts 2020 kl. 15.30
 
Bemærk special-forestilling for Æ Synnejysk Forening, synda den 22. marts 2020 kl. 15.30 

___________________________________________
Tilmelding er bindende og registreres, når betalingen er modtaget. Dvs. der skal tilmeldes via vores hjemmeside – www.synnejysk.dk - eller indbetales til vores konto nr. 7910-1139677 samt sendes en sms med tilmeldingen til tlf. 52 24 16 17. Elle Mobile Pay 70799 med navn og arrangement.


Vis it då ka haus din kode te æ jemsid kan då nulstil den her - glemt kode
Kan du ikke tilmelde dig arrangementer til medlemspriser og kontingent er betalt på anden vis end hjemmesiden, er det fordi dit medlemskab skal efterregistres i hjemmeside systemet. Du skal lave en profil på hjemmesiden. Klik på "Opret profil" i toppen ved arrangementet - Se evt. guide - klik her
Når du har lavet en profil skal du skrive til Bjarke for at få dit medlemskab registret - bjarkelundbymadsen@gmail.com
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
15.03.2020
Tidspunkt
22.03.2020 kl. 15.30 - 22.03.2020 kl. 17.30
Sted
Antal deltager inkl. kaffebord
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Som medlem af Æ Synnejysk Forening er du med til at bevare det sønderjyske sprog. Der bliver løbende afholdt spændende arrangementer for medlemmerne, og du vil modtage "Æ Blaj" (nyhedsblad) fire gange årligt.