Klubmodul henter siden
Teater - Genforeningen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Teaterforestilling

Synda den 30. august 2020 kl. 14.00
 
Rykket pga Covid 19:
"Der er stadig forbehold med programmet, da vi endnu ikke kender vilkårene til den tid. Det kan være der bliver to forestillinger, med den anden efter kaffen."

Nørre Hostrup Forsamlingshus, Nørre Hostrupvej 29, 6230 Rødekro

Kaffebord - Herefter forestillingen Genforening i anledning af 100 året. Special-forestilling sammen med Æ Synnejysk Forening. Pris: 149 kr. for billetter og kaffebord.


Vi ha i Æ Synnejysk Forening valgt o støt ”Det Lille Teater” i Aabenraa og Lokalhistoriske Arkivers Samråd i Aabenraa Kommune økonomisk, og dermed annoncere og bidrage med at dette teaterstykke kan blive vist rundt om i Aabenraa Kommune, fra øst til vest. Der afsluttes med en forestilling alene for Æ Synnejysk Forening den 22. marts 2020 i Nørre Hostrup Forsamlingshus, hvor vi starter med kaffebord. Herefter spiller Det Lille Teater forestillingen for os.


Forfatteren til ”Genforeningen” er Thomas Clausen Rønne, som er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2011. Han er tilknyttet teatret Møllen i Haderslev.


Teaterforestillingen ”Genforeningen” er en fortælling om to familier – en dansksindet og en tysksindet – hvis liv og skæbner bliver vævet sammen. Vi følger to generationer af sønderjyder fra Genforeningen i 1920 indtil 1990’erne hvor deres forskellige nationale baggrunde bliver udfordret af hinanden og samfundet. En tid, hvor konflikter mellem sønderjyder blev skabt og modnet og sidenhen mildnet og løst.

Teaterforestillingen ”Genforeningen” er en fortælling om Sønderjyder, sindelag og nationalt tilhørsforhold. En eftertænksom og humoristisk fortælling, som forsøger at tegne et billede af forholdet mellem dansksindede og tysksindede over en periode på ca. 70 år.
 
 
 
___________________________________________
Tilmelding er bindende og registreres, når betalingen er modtaget. Dvs. der skal tilmeldes via vores hjemmeside – www.synnejysk.dk - eller indbetales til vores konto nr. 7910-1139677 samt sendes en sms med tilmeldingen til tlf. 52 24 16 17. Elle Mobile Pay 70799 med navn og arrangement.
 
Vis it då ka haus din kode te æ jemsid kan då nulstil den her - glemt kode
Ha då elles bøvl mæ og temelde dæ, så kontakt Bjarke å email bjarkelundbymadsen@gmail.com elle 52 24 16 17
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
23.08.2020
Tidspunkt
30.08.2020 kl. 14.00 - 30.08.2020 kl. 17.30
Sted
Antal deltager inkl. kaffebord
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Som medlem af Æ Synnejysk Forening er du med til at bevare det sønderjyske sprog. Der bliver løbende afholdt spændende arrangementer for medlemmerne, og du vil modtage "Æ Blaj" (nyhedsblad) fire gange årligt.