Klubmodul henter siden
Den Gale Enke
I samarbejde med Æ Synnejysk Forening opfører Løgumkloster Amatørteater Forening

Den Gale Enke

En komedie på sønderjysk af Ole Caspersen
 
Onsdag den 27. februar 2019 i Den Gamle Biograf, Mellemgade 13, 6240 Løgumkloster kl. 19.00. Pris 110 kr. inklusiv en forfriskning i pausen.
Den Gale Enke er først og fremmest en komedie, men den er også rørende og tankevækkende. Gerda har mistet sin mand, Henry, og det har hun rigtig svært ved at håndtere. Hun kan fremmane ham ved at spille gamle grammofonplader ala ”Hvorfor skriver du aldrig, Klaus Jørgen?” Så kommer han på besøg i hendes lille stue, og så sidder de der og snakker om gamle dage, og den gang de havde køer. Gerda ser kun sin søn, Lille Bjarne, og dennes familie om søndagen, al anden menneskelig kontakt afviser hun hårdt og brutalt. Til daglig snakker hun kun med Henry og med sin robotstøvsuger. En dag går det galt med forholdet til sønnen og svigerdatteren, og da hun så også mister evnen til at fremmane Henry, beslutter hun sig for at tage sig selv af dage for at komme ud på kirkegården og ligge ved siden af Henry. Men først drikker hun lige en flaske vodka. Hvad der siden sker, skal man næsten have lov til selv at opleve.
 
 
Tilmelding er bindende og registreret, når betalingen er modtaget. Dvs. der skal tilmeldes via vores hjemmeside www.synnejysk.dk - eller indbetales til vores konto nr. 7910-1139677 samt sendes en sms med tilmeldingen til tlf. 52 24 16 17. Seneste tilmeldingsfrist er 13. februar 2019.
 
Kan du ikke tilmelde dig arrangementer til medlemspriser og kontingent er betalt på anden vis end hjemmesiden, er det fordi dit medlemskab skal efterregistres i hjemmeside systemet. Du skal lave en profil på hjemmesiden. Klik på "Opret profil" i toppen ved arrangementet - Se evt. guide - klik her
Når du har lavet en profil skal du skrive til Bjarke for at få dit medlemskab registret - bjarkelundbymadsen@gmail.com 
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
13.02.2019
Tidspunkt
27.02.2019 kl. 19.00 - 27.02.2019 kl. 21.00
Sted
Antal deltager
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Som medlem af Æ Synnejysk Forening er du med til at bevare det sønderjyske sprog. Der bliver løbende afholdt spændende arrangementer for medlemmerne, og du vil modtage "Æ Blaj" (nyhedsblad) fire gange årligt.