Foredrag Christine Feldthaus: Senior aldrig i Live
Tidspunkt
14.10.2021 kl. 19.00 - 14.10.2021 kl. 21.00
Sted
Folkehjem
Beskrivelse

Senior aldrig i livet

Et livgivende foredrag om, hvad der sker hos de voksne danskere.

 

Christine Feldthaus giver sine bud på, hvordan primært baby boomers og generation X ser sig selv i den tredje alder.
Hvad skal der egentlig ske? Og hvad skal der være tid og råd til, når man er trappet ud af arbejdslivet eller på vej til det?
Med udgangspunkt i sin viden om danskerne - giver Christine sine bud på, hvad der også venter lige om hjørnet - også for hende selv. Du vil måske nikke genkendende til en del. Forvent humor og uhøjtidelige toner.
Gennem mere end 25 års arbejde med forbrugere har Christine Feldthaus fået et stort indblik i, hvad der interesserer danskerne, og hvordan man kommunikerer med forskellige målgrupper.
Siden 2004 har hun arbejdet som selvstændig kommunikatør – som henholdsvis tv-vært, moderator og foredragsholder.
Christine Feldthaus har medvirket i en række programmer med fokus på danskerne og deres livsstil – f.eks. i Kender du typen, So F***king Special, Klimaduks og Blærerøv, Gæsten og Hesten, Lige i Skabet samt en række DR2 temalørdage
og andre udvalgte programmer.
Senest har hun været aktuel I DR2 serierne Peitersen & Feldthaus sætter pris på – og sommerserien Gæsten og Hesten med Melvin Kakooza.

 

Entre 150 kr. for medlemmer, 200 kr. for ikke medlemmer.
Inkl. kaffe m. kage.

___________________________________________ 
Tilmelding er bindende og registreres, når betalingen er modtaget. Dvs. der skal tilmeldes via vores hjemmeside – www.synnejysk.dk - eller indbetales til vores konto nr. 7910-1139677 samt sendes en sms med tilmeldingen til tlf. 52 24 16 17. Elle Mobile Pay 70799 med navn og arrangement.
 
Hvis du har problemer med din kode til hjemmeside kan du nulstille den via linket her - glemt kode
Æ Synnejysk Forening